Més de 14000 peces de fruita per els participants de la Fit Salut 2017

Antoni Noguera, batle de Palma i President de Mercapalma: «Una ciutat saludable és una ciutat més moderna»

Él passat dimarts 19 de setembre, el batle de Palma, Antoni Noguera, i la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, varen presentar la Fira del Fitnes, la Salut i l’Esport, un esdeveniment esportiu organitzat per l’Institut Municipal de l’Esport (IME) que tindrà lloc al parc de la Mar els dies 23 i 24 de setembre de 10.30 a 14.30 i de 16.30 a 20.30 hores.A l’acte hi han assistit el director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons; el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; els regidors del Grup Popular, Marga Durán i Guillermo Sánchez; el regidor del grup de Ciutadans, Bartomeu Cañellas; el coronel de la Comandància General de Balears, José Luis Miguel Albarracín, i representants dels patrocinadors i col·laboradors que participen en l’esdeveniment, entre ells, Mercapalma.

Mantenint el seu compromís de fomentar l’alimentació sana i la vida saludable, una vegada més Mercapalma col·labora amb l’Institut Municipal d’Esports de Palma en l’organització de la Fit Salut 2017, fent aportació de fruita per totes les persones que hi participen.

En total es preveu entregar unes 14.000 peces de fruita, aprofitant que és a Mercapalma on es concentra la major part dels productes frescs que es comercialitzen a Mallorca. Des de l’organització técnica de l’esdeveniment s’han escollit les varietats de plàtans i pomes pel seu contingut energètic, a la vegada que constitueixen un aliment fácil de pelar i de menjar.

La Fit Salut Palma 2017 és un esdeveniment gratuït, obert a la ciutadania, en què els assistents podran conèixer i practicar les diverses activitats que ofereixen les 100 entitats que col·laboren enguany en l’organització. Integra els conceptes d’esport, salut i fitnes dins un ampli programa, variat i totalment gratuït, dirigit a tota la ciutadania, independentment de la seva edat, la capacitat o la condició física, amb l’objectiu de promoure la salut a través de l’activitat física, apropant l’esport i els hàbits saludables a tota la ciutadania per a aconseguir una millor salut i, per tant, qualitat de vida.

Mercapalma aprofita l’esdeveniment lúdic-esportiu per a convidar al seu personal  a participar de la carrera, promoguent així l’esport a l’aire lliure com a pràctica saludable.