Mercapalma entrevista: Pescados Mar y Sol 2016, S.L.

Bon dia, el meu nom és Alberto López i som el propietari de Pescados Mar y Sol. L’activitat de l’empresa és la venda a l’engròs i al detall de peix fresc i congelat tant peix salvatge d’aquí de Mallorca com de qualsevol lloc d’Espanya, congelat i marisc de tot tipus, també tenim servei a domicili tant a bars com a hotels i restaurants. També servim pescateries.

Pel que fa a nosaltres, en aquests moments a l’empresa som sis empleats i d’aquí poc serem set. En aquest sector jo hi duc 17 anys i l’empresa funcionant du gairebé 5 anys. Vaig començar essent joier i vaig entrar en aquest món de casualitat, però em va enganxar i aquí som.

Ens vàrem decidir a instal·lar l’empresa a Mercapalma perquè és un lloc que coneix tothom i ho tenim tot a mà. Tenen tots els serveis. L’atenció amb el personal de Mercapalma ha estat boníssima. No tenim cap queixa sinó tot al contrari, estam agraïts. També he de dir que ja ho coneixíem abans. Ens pareix un bon lloc per instal·lar la nostra empresa.

Per suggerir alguna millora, l’únic inconvenient que veig és que quan plou l’aigua s’embassa un poc davall els molls i és molest a l’hora de fer feina, però això passa per tot en ploure, m’imagin quan plou molt, però potser milloraria això.

Per últim el que afegiria és que vengueu a comprar tots aquí, us esperam!!!

18 de juliol de 2017