Visita a «El Resbost de Mallorca»  SANT FELIP NERI

Avui dia 24 de gener hem tengut la visita dels al·lots i al·lotes de l ‘IES FRANCESC DE BORJA MOLL de 2n d’FPB. Han venut a conèixer de primera mà qui som i què feim a Mercapalma.

Després d’una breu explicació i un poc d’història de Mercapalma hem respost tots els dubtes o inquietuds. Els hem mostrat la maqueta i han pogut apreciar l’espai que ocupa el nostre polígon. Seguidament hem visitat l’empresa EROSKI on han vist com gestionen i preparen les comandes dels productes que els arriben cada dia en plataformes per ser repartits als centres que tenen per tota l’illa. Com a curiositat diuen que han passat molt de fred quan han visitat la càmara on fa una temperatura al voltant de -20º.

Seguidament hem visitat la Fundació Banco de Alimentos de Mallorca on han vist la tasca que fa aquesta organització i com gestionen i reparteixen els aliments a les entitats, (menjadors socials, esglésies, etc.).

Per últim hem visitat l’empresa Palmafruit on en Pep els ha parlat detalladament de la diversitat de fruites i hortalisses que es comercialitzen en el mercat.

Per acabar la visita hem tornat a l’aula on ens hem acomiadat d’ells i elles.

En definitiva crec que ha estat una bona experiència per aquests/es alumnes de Marketing. Tot esperant que els hagi agradat, els hem convidat a tornar quan ho desitgin.