Mercapalma participa en la Cursa popular PalmaDona

Mercapalma participa en la Cursa popular PalmaDona, enguany és la tercera edició. En aquesta ocasió aportam tota la fruita que es repartirà al llarg d’aquesta prova entre els més de 4.000 participants inscrits.

Continuam fidels al nostre compromís de potenciar una vida sana mitjançant la promoció d’una alimentació saludable i el foment de l’exercici físic. Aquesta col·laboració es tradueix en un total de 850 quilos de fruita.

13 esdeveniments esportius per reivindicar el paper de la dona al món de l’esport, Mercapalma participa en la cursa popular PalmaDona

A més dels tres esdeveniments d’obertura del cap de setmana, el programa ha recollit importants novetats, com la inclusió de dos nous esdeveniments esportius, el I Trofeu Palmadona d’Handbol Femení i les I Jornades Palmadona de Natació Artística, que s’uneixen a la segona edició del Trofeu Palmadona de Piragüisme i a la II Copa Pasqua Palmadona de Voleibol base femení.

En declaracions, el batle de Palma, Antoni Noguera ha dit que «Si volem una ciutat més justa, ha d’esser una ciutat més igualitària, i per això totes les esportistes han de tenir les mateixes oportunitats«.

També s’han creat nous espais de conferències amb la ponència sobre lideratge femení en l’esport, un taller de primer nivell destinat a la dona esportista, que els facilitarà tècniques i eines per a la gestió del talent i el desenvolupament personal i professional a l’esport. On Susanna Moll destaca que «Volem que les dones ocupin llocs de responsabilitat a tots els àmbits perquè aportant la mirada femenina a les actuacions aconseguim canviar paradigmes més igualitaris i més justs«.

Si vols seguir el fil de notícies de Mercapalma, pots fer una consulta aquí