El concurs de dibuixos l’Escola al mercat té guanyadors  

Una nova edició del concurs de dibuixos l’Escola al mercat amb col·laboració de Mercapalma

Un jurat integrat per de tècnics de Mercapalma, de l’Ajuntament i de la Conselleria d’Educació ha triat a l’avant-sala de batlia els guanyadors del concurs de dibuix “L’escola al mercat”. La regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín i la directora general de l’àrea, Griselda Sesé, han visitat la 150 mostra de dibuixos de quatre centres educatius que enguany han participat en aquest certamen.

En la categoria de 3er curs d’Educació Primària la guanyadora ha estat Silvia Marqués Carbonell (La Salle Palma); en la categoria de 4t de Educació Primària la guanyadora ha estat Luna Sánchez Diaz (CEIP Miquel Porcel) i en la cateogria de 5è de Primària Abril Pujol Julbe (CEIP Génova).  Els tres guanyadors rebran un val de compra als mercats municipals de Palma.

 Pel que fa a la categoria de centre educatiu més ben valorat el jurat va triar el CEIP Miquel Porcel per haver estat el centre més participatiu al projecte L’Escola al mercat amb tres grups que han fet visites al llarg d’aquest curs. El premi d’aquesta categoria és una gimcana

 En el present curs (2017-208) han participat al projecte “L’Escola al mercat”, que enguany arriba a la seva desena edició, un total de 1.530  alumnes de 19 centres educatius  de Palma. Aquest projecte forma part d’un conveni de col·laboració entre diversos organismes i institucions de les Illes Balears. Hi participen l’Ajuntament de Palma, la conselleria d’Educació, Mercapalma, l’Associació Patronal de Majoristes de Mercapalma i la Federació de Mercats Pernanents.

 El proper 24 de maig el mercat de l’Olivar acollirà la clausura d’aquest programa i es lliuraran els diplomes i els premis als guanyadors d’aquest concurs.