Amb motiu del Dia Mundial del Consumidor el passat 15 de març de 2017 a la plaça d’Espanya de Palma, la Regidoria de Sanitat i Consum va organitzar una jornada d’informació al ciutadà amb la col·laboració de la Direcció General de Consum del Govern de les Illes Balears i diverses entitats que defensen els drets dels consumidors i consumidores.

Pensam que és important donar a conèixer a les persones quins són els seus drets com a consumidors i quins recursos tenen a l’abast per exercir els seus drets, en aquest sentit l’Ajuntament de Palma disposa de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) que compta amb una Carta de Serveis i que atén més d’11.000 consultes cada any.

Tot i això cada any organitzam un acte especial per commemorar aquest dia per aconseguir un consum responsable i saludable.

En aquest esdeveniment Mercapalma (representat pel seu gerent el sr. Jeroni Barbón) va col·laborar aportant unes peces de fruita que es varen repartir entre els assistents i una senalla de fruita que va entregar des de la Regidoria de Sanitat i Consum la sra. Antonia Martín juntament amb la sra. Maria Antonia Comas a la directora del Cor de Majors de la UIB per la seva trajectòria en aquesta organització.

16 de març de 2017