Cort i UCABAL estudiaran com col·laborar amb Mercapalma per a millorar la formació del personal de les empreses.

reunion con ajuntament i Ucabal

Martín: «Treballam de manera decidida pel consum de producte fresc, de qualitat i de km 0 i la formació és important per a assolir els objectius».

Monjo: «La formació ajudaria a millorar la competitivitat de les empreses ubicades a Mercapalma i elaborar una borsa de treball».

Palma, 1 de febrer de 2016.- La regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, la directora general de Sanitat i Consum, M. Antònia Comas, i el gerent de Mercapalma, Antoni Monjo, s’han reunit avui amb Jerònima Bonafè i amb Xisca Parets, presidenta i gerent de l’Associació de Cooperatives Agroalimentàries de les Illes Balears, UCABAL, per a estudiar vies de col·laboració per a la realització de cursos de formació a les empreses instal·lades a Mercapalma, especialment pensant en persones desocupades.

Cooperatives Agroalimentàries ha ofert la possibilitat de realitzar els cursos al seu centre de formació, UCABAL Formació Agroalimentària, que compta amb l’acreditació del SOIB, i que ja està present des de fa anys a les instal·lacions de Mercapalma i amb una llarga experiència en el camp de la formació.

Antònia Martín ha destacat en el transcurs de la reunió que «des de l’Ajuntament i Mercapalma treballam de manera decidida per a fomentar el consum de producte fresc, de qualitat i de quilòmetre 0» i ha destacat la importància de la formació per a assolir aquests objectius.

En aquest sentit, Antoni Monjo, ha afirmat que «aquesta formació ajudaria a millorar la competitivitat de les empreses ubicades a la Unitat Alimentària de Mercapalma i la seva necessitat de millorar la capacitació del personal actual de les empreses». A més, permetria elaborar una borsa de treball amb personal format i amb capacitat d’incorporació immediata a aquestes empreses.

Martín s’ha compromès a explorar totes les vies de col·laboració que es puguin trobar entre l’Ajuntament i Cooperatives Agroalimentàries i s’ha ofert a intervenir amb PalmaActiva per a poder estudiar la possible incorporació de gent desocupada als cursos de formació, com a passa prèvia a la seva incorporació al mercat laboral.

3 de febrero de 2016